May favorites 2015.

Bok cure.
Znači ovo je blog na kojem ću pisati o stvarima koje me zanimaju,ponajviše o šminci i modi,a možda nekad stavim i slike sa putovanja.Za prvi post odlučila sam napraviti "may favorites" jer sam predivno provela svibanj te isprobala dosta odličnih proizvoda.Da ne duljim,ovo su mi favoriti i stvarno ih preporučujem svakom od vas:

• MAC - Mehr
  




Znači ovo je zasigurno ruž koji sam najviše nosila u prošlom mjesecu. Koštao je 151 kn ali stvarno mogu reći da je vrijedio svake lipe. Da počnem od pakiranja, to je standardno pakiranje MAC-ovih ruževa koje smatram naprosto prekrasnim. Boja mi je savršena, možete ju vidjeti na priloženim slikama te je matt. Dobije se 3 g proizvoda. Jako mi se sviđa kod ovoga ruža to što što kada ga stavite nemate dojam da su vam usne suhe kao kod većine matt ruževa .Stvarno dosta dugo stoji na usnama, kada imam samo njega popravljam ga negdje svakih 2-3 sata, a kada imam olovku ispod (najčešće Max Factor-ovu Ruby) popravim ga eventualno jednom u 5-6 sati.





Rimmel - Stay Matte puder u kamenu
   


Ovo je proizvod koji sam kupila kao zamjenu Rimmel-ovom Match Perfection puderu u kamenu i na kraju ostala poprilično zadovoljna. Nasprem Match Perfection-a (koji sadrži malo ogledalo i spužvicu) pakiranje mi se ne sviđa. Klimavo je te mi je poklopac puknuo sa strane. Ja sam ga kupila u Douglasu za negdje oko 40 kuna. U pakiranju se dobije 14 g proizvoda. Puder po mome mišljenju jako dobro matira te ostaje dosta dugo na licu. Ne prekriva baš dobro, no ja to ne uzimam kao veliku manu pošto mi osobno nije potrebno neko dobro prekrivanje.

•  Garnier - micelarna otopina


Osobno sam isprobala dosta miclearnih otopina i razno raznih stvari za uklanjanje šminke, no ništa me nije impresioniralo kao ovo. Ovo je proizvod koji sam koristila poprilično dugo, no onda sam u travnju išla isprobavati nove, a zatim se u svibnju ponovno zaljubila u njega. Pakiranje mi je prekrasno, vjerovatno najljepše pakiranje miclearne otopine koje sam vidjela. U boci se dobije 400 ml proizvoda i košta oko 40 kn. Kupiti ju se može skoro svugdje (za Bipu i Konzum sam sigurna). Odlično skida šminku, čak i vodootpornu, sa njom sam uspijela skinuti Benefit-ovu They're Real maskaru koju je inače pakao skidati. Kod ove otopine još obožavam što me ne peku oči kada mi uđe u njih i to što mi je nakon nje koža hidratizirana i mekana. Još jedna odlična stvar kod nje je što se relativno sporo troši.

MAC - Studio Fix+ sprej




Evo još jedan MAC-ov proizvod koji me naprosto oduševio. Bočica mi je preslatka te se u njoj dobije 100 ml proizvoda. Košta 148 kn. Može se koristiti na više načina, npr kao primer, mogu se sa njim pošpricati četkice ili ga se može staviti kad se završi sa šminkanjem. Ja ga osobno koristim kao primer i kada zavšim sa šminkanjem te mogu reći da stvarno odlično obavi posao. Lagane je teksture te osvježi i rashladi lice što će mi savršeno doći ovo ljeto. Također da licu lijep prirodan sjaj.

Artdeco - Camouflage Cream



Ovo je apsolutno jedan od mojih najdražih proizvoda svih vremena.Pakiranje je dosta malo,ali zato drži dobrih pola godine/godinu dana. Smatram ga jako slatkim te mi se sviđa magnet na dnu pomoću kojeg ga možemo staviti u Artdeco-vu paletu. Dobije se 4.5 g proizvoda u ambalaži i košta oko 50 kn. Dostupan je u Mulleru. Ja imam nijansu 02 koja je najsvijetlija jer ga koristim kao highlighter i primer prije sjenila, no sa njim se mogu savršeno prekriti prištići i sve diskorekcije na licu. Kremast je te drži na licu dulje od većine korektora i tekućih pudera jer je vodootporan.Ja ga nanosim pomoću dvije četkice iz core kolekcije od Real Techniques-a (contur and detailer brush).

To bi bilo to za danas od mene, voljela bih čuti vaše dojmove o postu i o ovim proizvodima ako ste ih isprobali te slobodno napišite prijedloge za sljedeći post. Sve slike su slikane sa Canon-om EOS 600d. Pozdrav do sljedećeg posta! :)


You Might Also Like

8 comments

  1. Odličaaaaan blog zaista! Ovaj MAC karmin je fantastičan. :)

    http://fashionholicyeahh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Predobar blog.Mislim da ces se super snaci u blogovanju.Jedva cekam sljedeci post jer je ovaj odlican.Favoriti su predivni , a ruz...zaljubila sam se☺❤👏

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Ajme predobri proizvodi! Boja ruža je savršena, nokti su ti predivni, slažem se da je Garnier micelarna voda predobra. Morat ću probati ovaj korektor. Pozadina ti je super i jedva čekam novi post! :D♥

    ReplyDelete
  5. Predobar post! Odlična si. :)
    http://vanesaotional.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Pozdrav, želim podijeliti svoje prekrasno svjedočanstvo. Nakon što sam godinama bio u vezi s mužem, raskinuo je sa mnom, učinio sam sve što je bilo moguće da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga želio zbog ljubavi koju imam za njega, molio sam ga sa svime, davao sam obećanja, ali on je to odbio. Prijatelju sam objasnio svoj problem i ona mi je predložila da se radije obratim čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da dam čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikad nije vjerovao u čaroliju, nisam imao izbora nego da ga isprobam, poslao sam e-poštu kotača pravopisa, a on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti meni prije tri dana, bacio je čaroliju i iznenađujuće je drugi dan, bilo je oko 16 sati. Bivša me zvala, bila sam toliko iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve je rekao da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da je želio da mu se vratim, da me toliko voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu tako smo ponovno počeli sretno živjeti zajedno. Otada sam obećao da ću svima koji znam da imaju problema u vezi biti od pomoći takvoj osobi upućujući ga ili jedinog pravog i moćnog kaluđera pravopisa koji mi je pomogao u rješavanju mog problema. email: doctorosagiede75@gmail.com ili WhatsApp na +2349014523836 ili Viber na +2349014523836 možete mu poslati e-poštu ako vam je potrebna njegova pomoć u vezi ili bilo kojem drugom slučaju.

    ReplyDelete

Flickr Images