Lipstick favorites 2015.

Bok cure!
Evo ovaj post vam pišem po drugi  put jer mi se prvi sve obrisalo zbog čega ću poludjeti. Dobro dosta jadanja, ovaj post je collab sa jednom bloggericom ( http://mybeautynation.weebly.com/ ) koja je pisala o svojim najdražim lakovima, a sada ću ja o najdraži ruževima.

Mac-Mehr




O ovom ružu sam već pisala u svom postu May favorites te je jedan od mojih najdražih proizvoda svih vremena. Boja je prekrasna te ostaje dugo na usnama. Dostupan je u MAC- ovim prodavaonicama te košta 151 kn što je skupo ali po mome mišljenju vrijedi svake lipe. Zbog osvjetljenja boja na priloženim slikama ne izgleda kao što i uživo zbog čega mi molim vas oprostite. 



• Maybelline- 620 Bare to be bold




Maybelline je definitivno jedan od mojih najdražih drogerijskih kozmetičkih brendova jer su im cijene pristupačne a proizvodi stvarno kvalitetni. Ovog ruža kao što možete i sami vidjeti na priloženim slikama imam još malo jer ga koristim već dvije godine te ću ga sigurno kupiti ponovno. Djeluje osvježavajuće na usnama i da im sjaj tako da na kraju čak izgleda kao da nosite sjajilo. Nije baš pigentiran te me teksturom dosta podjsječa na labela. Košta oko 60 kn te je dostupan u skoro svim drogerijama.



• Mac- Creme Cup



Evo među favoritima se našao još jedan MAC-ov ruž koji sam dobila kao rođendanski poklon. Svijetlo je roze boje makar na slikama čak ne izgleda tako. Kremaste je teksture te pogotovo izgleda lijepo na osobama svijetlije puti.




• Rimmel- Lasting finish by Kate Moss 03




Ovaj ruž sam kupila u Londonu u Bootsu i odmah se zaljubila u njega. To je po mome mišljenju savršena nude nijansa koja izgleda super uz svakodnevni look i smokey eye. Iz Rimmelove je Kate Moss kolekcije koju vam stvarno toplo preporučavam, ja iz nje imam još jedan ruž u nijasi 08 sa kojim sam također prezadovoljna. Ja sam ga platila 5.49£ no dostupan je i u Douglasu i košta oko 60 kn. Još jedan veliki plus kod ovog ruža je što stvarno prepreodlično miriši.



• Maybelline- Colour sensational Summer pink 148




I ovo je zadnji ruž o kojem ću vam danas pisati. Također je od Maybellina te mi je nekako savršen ruž za ljeto. Boja je stvarno intezivna i čak mi se ne sviđa kako ruž izgleda kada ga se stavi puno  no u umjerenim količinama je divan. Dostupan je skoro u svim drogerijama.




I evo to bi bilo to za danas od mene, napišite u komentare koji vam se ruž od ovih najviše svidjeo i općenito dojam o postu. Trebala sam još pisati i o jednom Essence-ovom no njega sam zaboravila u Istri tako da vam ga nisam mogla slikati. Obavezno pogledajte mybeautynation blog odličan je.Sve slike su slikane Canon-om EOS 600D. Pozdrav do idućeg posta.:)

Email for bussines: iamlena92@gmail.com
Instagram: @lena92x
Ask.fm: @lena92x
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCGpNKeedKAfe00i9T-PLovQ

You Might Also Like

8 comments

  1. Odličan post! :) Ruževi su sjajni.

    http://sarahmakeupp.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Prekrasni ruževi, post je odličan. ♥

    http://mybeautyempire.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Odličan post! Koliko predivnih ruževa!! Prava si sretnica, haha!

    Ukoliko želiš baci oko i na moj blog, na kojemu možeš pronaći novi post. LY! ☺

    http://mybeautyamazon.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Hvala ti. Pratim te i redovno ti čitam blog, sjajan je! :)

    ReplyDelete
  5. Great pictures ;)
    Greetings from Ukraine !
    http://glamorousowl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Affiliate program, online casino website and full games set ensure flexible business solution providing players with complete anonymity. Riverslot Sweepstakes. The solution is helpful for products promotion purposes and non-gambling business. Selling computer or Internet time or other products vendors give their customers the chance to claim substantial prizes. For more information: https://vegas-x.net/2018/07/riverslot-internet-cafe-software-games/

    ReplyDelete

Flickr Images